Skip to main content

CAO detailhandel in parfumerie artikelen

Onderstaand vindt u alle informatie over de CAO voor de detailhandel in parfumerie-artikelen, bijvoorbeeld de volledige tekst van de CAO, actuele berichten, salarisverhogingen tijdens de looptijd van de CAO, premie-overzichten en links naar relevante websites. 

Deze CAO maakt onderdeel uit van de Samenwerkende Winkels en Ketens (SWK).


De CAO partijen hebben een onderhandelingsresultaat bereikt om per 1 juli 2017 de CAO's voor juweliers en parfumerieĆ«n te integreren in de CAO fashion, sport & lifestyle.

 

Volledige naam sector / CAO

CAO detailhandel in parfumerie-artikelen

 

Looptijd CAO

1 juni 2009 t/m 31 maart 2011

  

Actualiteiten


In december 2010 is een principe-akkoord bereikt over een nieuwe CAO SWK, waaronder de CAO voor de detailhandel in parfumerie-artikelen valt. Onderstaande gegevens zijn op dit akkoord gebaseerd, maar dienen nog wel door de achterban goedgekeurd te worden.

 

Loonsverhogingen / eenmalige uitkeringen

01-01-2011: 2 procent salarisverhoging

jan-2011: 1,02 procent eenmalige uitkering

Deze verhogingen zijn van toepassing op de feitelijke lonen en de schaallonen van werknemers in de loonschalen II t/m V. De verhogingen zijn niet van toepassing voor werknemers die zijn ingedeeld in functiegroep I en recht hebben op het wettelijk minimumloon.

 

Documenten: CAO-tekst / CAO-boekje / principe akkoorden / loonschalen

Akkoord CAO detailhandel parfumerie-artikelen 2009-2011

Tekst CAO detailhandel in parfumerie artikelen 2007 - 2009

  

Premies

 

Links

 

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van wijzigingen in deze sector? Door op onderstaande buttons te klikken, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrieven van www.salaris-informatie.nl

button_aanmelden