Skip to main content

Loonberekening 2012

Natuurlijk bent u ook nieuwsgierig naar uw netto salaris voor 2012. Elk jaar wijzigen weer de sociale verzekeringspremies, de belastingtarieven, de premies voor pensioen en overige bedrijfstakfondsen en niet te vergeten krijgt u wellicht een bruto loonsverhogingen per 1 januari 2012.

De overheid belooft meestal wel een stijging in je besteedbaar inkomen, maar of dat werkelijk zo is, blijkt vaak pas als we onze eerste loonstrook voor januari gaan ontvangen. Maar wat zijn die voordelen die de overheid weer voor ons in petto heeft? Met behulp van onze pagina kunt u al vroeg een indicatie krijgen van uw netto salaris in 2012. Ter vergelijking zetten we daar altijd het netto bedrag van het voorgaande jaar erbij.

Via onze module berekent u een schattingvan uw netto salaris in 2012. Wilt u een e-mail ontvangen zodra er een update van de rekenmodule is? Meldt u dan onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief.  


  Let op:

  • het programma houdt geen rekening met pensioenpremies en bedrijfstakfondsen.
  • per 1 januari 2012 is de spaarloonregeling afgeschaft. Het hierboven genoemde netto bedrag van 2011 is berekend zonder rekening te houden met de spaarloonregeling.
  • per 1 januari 2013 is de levensloopregeling afgeschft. Alleen als het saldo van het opgebouwde levenslooptegoed per 31 december 2011 tenminste € 3.000 bedraagt (inclusief de waarde van het rendement over 2011 dat in 2012 wordt bijgeschreven), kan er onder voorwaarden nog ingelegd worden op de levensloopregeling.
  • de loonheffing wordt berekend op basis van de cijfers, premies en heffingen van 2012.
  • deze module is alleen geschikt voor berekeningen voor personen die jonger dan 65 jaar zijn.

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van wijzigingen in de rekenmodule? Door op onderstaande buttons te klikken, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrieven van www.salaris-informatie.nl. Zodra de rekenmodule wordt bijgewerkt met nieuwe (definitieve) premies en heffingen, ontvangt u dan een bericht via e-mail

button_aanmelden button_wijzigen

 

 

Hoewel de uiterste zorg is besteed aan de samenstelling van deze informatie kan in voorkomende situaties de informatie leiden tot een andere (ongewenste) uitkomst. Wetswijzigingen en premiewijzigingen kunnen de informatie onbruikbaar maken. De maker van deze website aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door of als gevolg van (ondeskundig) gebruik van deze informatie.