Skip to main content

Loonberekening 2014

Natuurlijk bent u ook nieuwsgierig naar uw netto salaris voor 2014.

Ook in 2014 wijzigen de sociale verzekeringspremies, de belastingtarieven, de premies voor bedrijfstakfondsen en wellicht ontvangt u een loonsverhoging per 1 januari 2014.

 

Vaak weet je pas wat je nieuwe netto salaris is als je je loonstrook van januari hebt ontvangen, maar natuurlijk ben je al veel eerder nieuwsgierig naar je nieuwe netto loon! 

 

Met behulp van onze pagina kunt u al vroeg een indicatie krijgen van uw netto salaris in 2014. Ter vergelijking zetten we daar altijd het netto bedrag van het voorgaande jaar erbij.


Via onze module berekent u een schatting van uw netto salaris in 2014.

 

 

 

 

 

Let op:

  • het programma houdt geen rekening met pensioenpremies en bedrijfstakfondsen.
  • per 1 januari 2013 is de levensloopregeling afgeschaft. Alleen als het saldo van het opgebouwde levenslooptegoed per 31 december 2011 tenminste € 3.000 bedraagt (inclusief de waarde van het rendement over 2011 dat in 2012 wordt bijgeschreven), kan er onder voorwaarden nog ingelegd worden op de levensloopregeling.
  • de loonheffing wordt berekend op basis van de cijfers, premies en heffingen van 2014.
  • deze module is (op dit moment nog) alleen geschikt voor berekeningen voor personen die jonger dan 60 zijn.

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van wijzigingen in de rekenmodule? Door op onderstaande buttons te klikken, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrieven van www.salaris-informatie.nl. Zodra de rekenmodule wordt bijgewerkt met nieuwe (definitieve) premies en heffingen, ontvangt u dan een bericht via e-mail

button_aanmeldenbutton_wijzigen

 

 

Hoewel de uiterste zorg is besteed aan de samenstelling van deze informatie kan in voorkomende situaties de informatie leiden tot een andere (ongewenste) uitkomst. Wetswijzigingen en premiewijzigingen kunnen de informatie onbruikbaar maken. De maker van deze website aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door of als gevolg van (ondeskundig) gebruik van deze informatie.