Skip to main content

CAO Metalektro (grootmetaal of metaalindustrie)

Onderstaand vindt u alle informatie over de CAO Metalektro (grootmetaal of metaalindustrie), bijvoorbeeld de volledige tekst van de CAO, actuele berichten, salarisverhogingen tijdens de looptijd van de CAO, premie-overzichten en links naar relevante websites. Klik hier voor een korte samenvatting van de belangrijkste CAO bepalingen.

 

Volledige naam sector / CAO

CAO Metalektro (grootmetaal of metaalindustrie)

 

Looptijd CAO

1 december 2022 t/m 31 mei 2024

 

Actualiteiten

 

Loonsverhogingen / eenmalige uitkeringen

01-06-2024: 2,75 procent salarisverhoging
01-01-2025: 3,25 procent salarisverhoging 
01-06-2025: 3 procent salarisverhoging
De CAO salarisverhogingen zijn niet van toepassing voor medewerkers met een jaarsalaris van € 117.500 of meer (inclusief vakantiegeld)

Klik hier voor een overzicht van eerdere salarismutaties.

 

Documenten: CAO-tekst / CAO-boekje / principe akkoorden / loonschalen

  • De tekst van de CAO metalektro 2022 - 2024 is in te zien op de website van de ROM (de algemeen verbindend verklaarde tekst is in te zien via deze: mirror)
  • De tekst van de CAO metalektro 2022 - 2024 hoger persneel is in te zien op de website van de ROM (de algemeen verbindend verklaarde tekst is in te zien via deze: mirror)

 

Premies

 

Links

 

Archief

Nieuwsberichten

 

Samenvatting

Hieronder krijgt u een korte samenvatting van de CAO met daarin een aantal belangrijke en veelgezochte aspecten van de CAO. De informatie in deze samenvatting is gebaseerd op de CAO voor de Metalektro voor de periode 1 februari 2010 t/m 30 april 2011.

Werkingssfeer

De CAO voor de Metalektro is van toepassing voor de bedrijven die onder de werkingssfeer van de CAO vallen. Klik hier voor het CAO artikel met de werkingssfeer.

 

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van wijzigingen in deze sector? Door op onderstaande buttons te klikken, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrieven van www.salaris-informatie.nl

button_aanmelden

 

Volg ons op social media

Facebook   social 1 round twitter  social 1 round linkedin  social 1 round instagram


Niets meer missen over de cao metalektro?

Meld je hier aan voor de gratis nieuwsbrief! Meer dan 400 personen gingen je reeds voor!